Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

AevesBenefit, Adjust en Negometrix zijn FD gazellen 2017

AevesBenefit, Adjust en Negometrix hebben een FD Gazelle in ontvangst mogen nemen voor de titel snelgroeiend bedrijf van Nederland. In de categorie middelgrote bedrijven in west Nederland staat AevesBenefit op nummer 5. Adjust valt onder kleine bedrijven, en kwam dit jaar terecht op nummer 72. Negometrix valt onder de kleine bedrijven van oost Nederland en heeft nummer 98 veroverd.

Het economisch herstel tekent zich af in het aantal snelgroeiende bedrijven in Nederland. Het aantal was nog niet eerder zo hoog, schrijft het FD. De ranglijst telt maar liefst 754 snelle groeiers. Dat zijn er 127 meer dan in 2016 en maar liefst 264 meer dan in 2015. De groeibedrijven zijn met name te vinden in de zakelijke dienstverlening, de IT en internethandel.

Organisch groeien
Bijna alle snelgroeiende ondernemingen behaalden de groei op organische wijze, dus zonder effecten van overnames. De FD Gazellen profiteren van aangetrokken afzetmarkten, maar zijn ook succesvol dankzij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het verkennen van nieuwe marktgebieden.

FD Gazelle
Om onder de noemer ‘FD Gazelle’ te vallen moet het bedrijf de afgelopen drie jaar minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afgesloten hebben.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres