Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Aeves en Adjust zijn FD Gazellen

Aeves en Adjust mogen zich, samen met 617 andere bedrijven, een Gazelle noemen. Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren ten minste 20 procent zijn gegroeid in omzet, ontvangen een FD Gazelle Award. Ook werden er dit jaar gouden, zilveren én bronzen Gazellen uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven per regio.

Noord- en Zuid-Holland zijn goed voor bijna de helft van alle snel groeiende bedrijven. Van de 617 Gazellen in heel Nederland komen er 284 uit de westelijke kustprovincies. Dat bleek tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam, waar in totaal 292 ondernemingen in de prijzen vielen voor hun groeiprestaties.

Aeves
Aeves heeft de FD Gouden Gazelle gewonnen voor de regio West. In de categorie middelgrote bedrijven (omzet 2-10 miljoen euro) liet Aeves 82 bedrijven achter zich. Medeoprichter Sherief Abdalla nam in 2014 ook de gouden Gazelle Award in ontvangst. Destijds nog in de categorie kleine bedrijven. Toen sprak hij de ambitie uit om te groeien tot 25 miljoen omzet in 2020. In een recent interview werd duidelijk dat dit doel al in zicht is.

Innovatie
Innovatie is een belangrijke succesfactor voor de FD Gazellen, schrijft de krant op basis van een onderzoek. Bij veel van deze snelgroeiende ondernemingen speelt technologie een grote rol. De 617 FD Gazellen investeren gemiddeld genomen 5,3 procent van hun omzet in innovatie. Dat is veel vergeleken met een doorsnee bedrijf, dat gemiddeld 2,1 procent van de omzet aan r&d besteedt.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres