Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Adjust in top 100 FD Gazellen

Adjust Consulting heeft de top 100 van de FD Gazellenlijst 2018 bereikt. De premium partner van AanbestedingsCafé en InkopersCafé staat op een mooie 47ste plek en hoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bovenste plek wordt bezet door de Brabantse detacheerder Werken in de Kempen.

De prestatie van Adjust is des te knapper doordat het Financieel Dagblad voor de 15de editie van haar Gazellen lijst “de strengste selectiecriteria ooit” hanteerde. Sinds dit jaar weegt de zakelijke krant niet alleen omzetgroei mee, maar kijkt het ook naar de winstgevendheid en de toename van het aantal werknemers (gemeten in fte’s).

Rangschikking
Adjust kreeg van het FD in totaal 1624 punten. De krant rangschikt de 680 Gazellen op basis van hun omzetstijging, relatieve werknemersgroei en winstmarge, waarna het in alle drie categorieën punten verdeelt op basis van hun rangschikking. Het hoogstgeplaatste bedrijf krijgt 680 punten, het daaropvolgende 679, enzovoort. Werken in de Kempen won met een puntentotaal van 1956.

Winstgevend
Bedrijven komen in aanmerking voor de Gazelle lijst 2018 wanneer zij in de voorbije drie boekjaren hun omzet minstens 20% verhoogd hebben, waarbij de ondergrens voor de omzet in het eerste meetjaar 250.000 euro moest zijn. In voorgaande jaren bedroeg de ondergrens 100.000 euro. Ook moeten de Gazelles in 2017 winstgevend zijn geweest.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres