Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelenSimpel en snel meer overzicht, controle en inzicht in uw contracten? Onze contractmanagement software helpt u hierbij.

Meer informatieDe afdelingen Inkoop en Finance zijn traditioneel van elkaar gescheiden. Ontdek wat de voordelen zijn van het gebruik van afdelingsoverstijgende KPI’s.

Vertel me hier meer over!De bezieling die mensen bij Significant Synergy delen is de wil en het enthousiasme om collega’s en organisaties te helpen groeien.

Ontmoet ons team100% grip op uw uitgaven Optimaliseer uw Source-to-Pay proces; realiseer besparingen, efficiency en compliance met minder risico’s

Lees verderDe 3 stappen die je kunt zetten van een digitaal naar een geautomatiseerd purchase to pay proces.

Meer informatieWil je als inkoopafdeling: Overal actueel inzicht in alle trajecten? (capaciteit)planning bewaken? Makkelijker samenwerken? Kortom, méér grip op inkoop?

Vraag dan een demo aanHeeft u een adviesvraag of zoekt u interim inkopers?

Neem eens een kijkje op onze websiteVeel organisaties hebben weinig grip op hun tail spend. Met slimme automatisering kunnen alle uitgaven onder beheer worden gebracht.

Vertel me hier meer over!Relevante jurisprudentie van onze aanbestedingsspecialisten.

Lees hier de casus van augustusEr zit altijd meer in samenwerking. Met die dagelijkse mentaliteit werken we aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Zin om samen te werken?Bij Significant werken we met gespecialiseerde teams op het gebied van beleidsonderzoek, organisatieadvies en inkoopdienstverlening rond alle thema's die er op dit moment maatschappelijk toe doen.

Maak kennis met de magie van synergieInteresse in het vakgebied inkoop binnen de Rijksoverheid?

Ja, ik wil graag updates ontvangenCentraal online bestelplatform Breng de uitgaven van routineproducten onder beheer met behulp van een centraal online platform. Krijg in 30 minuten een indruk van het platform.

Laat het me zien!Het voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces dat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit sneller kan.

Lees meer over onze aanpakCentraliseer contracten, ken rechten en rollen toe en integreer met bestaande software voor proactief en efficiënt contractmanagement.

Probeer 14 dagen gratis uitDe complexe ICT-uitdagingen van nu vragen om specialistische kennis en eigentijdse oplossingen. Het is tijd voor ICT die werkt voor de zorg!

Laten we kennismakenCompleet profiel nodig van de fabriek waar u inkoopt?

Meer informatieOndersteuning van uw (strategische) inkoopgroepen of tenders op grote groepen zoals bijv. flex? Kijk vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Laat uw gegevens achterOpdrachtbemiddeling voor zelfstandige professionals

Wil jij ook Next Level werken?Inzicht in alle prestaties van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account VRSQuality Control inspecteert op kwaliteit van producten uit China, Vietnam & India. Kennis op locatie, aanspreekpunt in Nederland.

Meer informatieWeten in hoeverre het Nederlandse bedrijfsleven al profiteert van purchase-to-pay automatisering?

Download dan ons trendrapport!De acht belangrijkste ontwikkelingen in de zorgsector lees je in het nieuwste Zorgrapport van Supply Value.

Download 'm hierHet tweede VALUE Magazine staat in het teken van het creëren van waarde en het verminderen van kosten. Lees 'm nu!

Dat wil ik!Doe deze handige online quick scan! Bekijk het resultaat en ontdek snel en eenvoudig via een overzichtelijk dashboard waar uw verbeterpunten zitten!

Doe de inkoopscanInkooptraining volgen?

Bekijk hier ons aanbodWil jij weten waarom ik vrienden vertel waarom ik de leukste werkgever heb?

Ja, ik ben nieuwsgierigInzicht in de prijzen van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account WTPMercell - Begeleidt je eenvoudig door alle onderdelen van een aanvraag of aanbesteding

Ik wil meer informatieBenieuwd hoe DSM zijn wereldwijde inkoopprocessen transformeert?

Lees nu de best practicesContractmanagement; de stap ná Excel. In dit Webinar on Demand gaan we in op de voordelen van contractmanagement en hoe software uw organisatie vooruit helpt. Inclusief een demo van de oplossing.

Vraag Webinar on Demand aanWeten waar jouw organisatie staat met het optimaliseren van purchase to pay automatisering? Ontdek hoeveel efficiënter jouw P2P proces door verbetering kan worden.

Ontdek ons P2P maturity model!Teamleden gezocht met een drive om écht impact te maken.

Ja, ik wil ertoe doenAls inkoper publiek krijg je te maken met EU aanbesteden. Leren hoe je zorgt voor een vlot, transparant en geborgd proces?

Ja dat wil ik lerenTaakgericht werken als bekostigingsvariant

Lees hier de blogEindcontrole voordat uw producten worden verscheept?

Meer informatie
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'