Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelenAls inkoper publiek krijg je te maken met EU aanbesteden. Leren hoe je zorgt voor een vlot, transparant en geborgd proces?

Ja dat wil ik lerenInspirerende inkoopwebinars voor jou

Meer informatieEindcontrole voordat uw producten worden verscheept?

Meer informatieInkooptraining volgen?

Bekijk hier ons aanbodOpdrachtbemiddeling voor zelfstandige professionals

Wil jij ook Next Level werken?Inzicht in alle prestaties van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account VRS“Simpel en snel meer overzicht, controle en inzicht in uw contracten? Onze contractmanagement software helpt u hierbij.

Meer informatieHet voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces dat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit sneller kan.

Lees meer over onze aanpakOndersteuning van uw (strategische) inkoopgroepen of tenders op grote groepen zoals bijv. flex? Kijk vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Laat uw gegevens achterWil jij weten waarom ik vrienden vertel waarom ik de leukste werkgever heb?

Ja, ik ben nieuwsgierigContractmanagement; de stap ná Excel. In dit Webinar on Demand gaan we in op de voordelen van contractmanagement en hoe software uw organisatie vooruit helpt. Inclusief een demo van de oplossing.

Vraag Webinar on Demand aanHet tweede VALUE Magazine staat in het teken van het creëren van waarde en het verminderen van kosten. Lees 'm nu!

Dat wil ik!Mercell - Begeleidt je eenvoudig door alle onderdelen van een aanvraag of aanbesteding

Ik wil meer informatieQuality Control inspecteert op kwaliteit van producten uit China, Vietnam & India. Kennis op locatie, aanspreekpunt in Nederland.

Meer informatieBenieuwd hoe DSM zijn wereldwijde inkoopprocessen transformeert?

Lees nu de best practicesInzicht in de prijzen van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account WTPDe complexe ICT-uitdagingen van nu vragen om specialistische kennis en eigentijdse oplossingen. Het is tijd voor ICT die werkt voor de zorg!

Laten we kennismakenHét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

Sluit je aan!Doe deze handige online quick scan! Bekijk het resultaat en ontdek snel en eenvoudig via een overzichtelijk dashboard waar uw verbeterpunten zitten!

Doe de inkoopscanWil je als inkoopafdeling: Overal actueel inzicht in alle trajecten? (capaciteit)planning bewaken? Makkelijker samenwerken? Kortom, méér grip op inkoop?

Vraag dan een demo aanThuis leren? Nevi biedt vele mogelijkheden

Meer informatieDe acht belangrijkste ontwikkelingen in de zorgsector lees je in het nieuwste Zorgrapport van Supply Value.

Download 'm hierHeeft u een adviesvraag of zoekt u interim inkopers?

Neem eens een kijkje op onze websiteLaat je inspireren en stimuleren door jouw inkoopcollega’s. Neem snel een kijkje op de Nevi Online Community!

Meer informatieWeten in hoeverre het Nederlandse bedrijfsleven al profiteert van purchase-to-pay automatisering?

Download dan ons trendrapport!Centraliseer contracten, ken rechten en rollen toe en integreer met bestaande software voor proactief en efficiënt contractmanagement.

Probeer 14 dagen gratis uitSnel antwoord op een dringende vraag? Met het Nevi Kennislab heb je alle relevante & actuele inkoopkennis altijd binnen handbereik.

Ja, dat wil ik!Interesse in het vakgebied inkoop binnen de Rijksoverheid?

Ja, ik wil graag updates ontvangenCompleet profiel nodig van de fabriek waar u inkoopt?

Meer informatie
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.