Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelenDe complexe ICT-uitdagingen van nu vragen om specialistische kennis en eigentijdse oplossingen. Het is tijd voor ICT die werkt voor de zorg!

Laten we kennismakenAlles weten over Gartner’s Magic Quadrant for Contract and Lifecycle Management?

Download nuHet voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces dat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit sneller kan.

Lees meer over onze aanpakThuis leren? Nevi biedt vele mogelijkheden

Meer informatieQuality Control inspecteert op kwaliteit van producten uit China, Vietnam & India. Kennis op locatie, aanspreekpunt in Nederland.

Meer informatieEindcontrole voordat uw producten worden verscheept?

Meer informatieCompleet profiel nodig van de fabriek waar u inkoopt?

Meer informatieOpdrachtbemiddeling voor zelfstandige professionals

Wil jij ook Next Level werken?Het tweede VALUE Magazine staat in het teken van het creëren van waarde en het verminderen van kosten. Lees 'm nu!

Dat wil ik!Hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

Sluit je aan!Laat je inspireren en stimuleren door jouw inkoopcollega’s. Neem snel een kijkje op de Nevi Online Community!

Meer informatieDoe deze handige online quick scan! Bekijk het resultaat en ontdek snel en eenvoudig via een overzichtelijk dashboard waar uw verbeterpunten zitten!

Doe de inkoopscan“Simpel en snel meer overzicht, controle en inzicht in uw contracten? Onze contractmanagement software helpt u hierbij.

Meer informatieInteresse in het vakgebied inkoop binnen de Rijksoverheid?

Ja, ik wil graag updates ontvangenSnel antwoord op een dringende vraag? Met het Nevi Kennislab heb je alle relevante & actuele inkoopkennis altijd binnen handbereik.

Ja, dat wil ik!Benieuwd hoe DSM zijn wereldwijde inkoopprocessen transformeert?

Lees nu de best practicesOndersteuning van uw (strategische) inkoopgroepen of tenders op grote groepen zoals bijv. flex? Kijk vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Laat uw gegevens achterWil jij weten waarom ik vrienden vertel waarom ik de leukste werkgever heb?

Ja, ik ben nieuwsgierigCentraliseer contracten, ken rechten en rollen toe en integreer met bestaande software voor proactief en efficiënt contractmanagement.

Probeer 14 dagen gratis uitWeten in hoeverre het Nederlandse bedrijfsleven al profiteert van purchase-to-pay automatisering?

Download dan ons trendrapport!Als inkoper publiek krijg je te maken met EU aanbesteden. Leren hoe je zorgt voor een vlot, transparant en geborgd proces?

Ja dat wil ik lerenInzicht in alle prestaties van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account VRSInzicht in de prijzen van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account WTPMercell - Begeleidt je eenvoudig door alle onderdelen van een aanvraag of aanbesteding

Ik wil meer informatieInspirerende inkoopwebinars voor jou

Meer informatieWil je als inkoopafdeling: Overal actueel inzicht in alle trajecten? (capaciteit)planning bewaken? Makkelijker samenwerken? Kortom, méér grip op inkoop?

Vraag dan een demo aanHeeft u een adviesvraag of zoekt u interim inkopers?

Neem eens een kijkje op onze websiteInkooptraining volgen?

Bekijk hier ons aanbodContractmanagement; de stap ná Excel. In dit Webinar on Demand gaan we in op de voordelen van contractmanagement en hoe software uw organisatie vooruit helpt. Inclusief een demo van de oplossing.

Vraag Webinar on Demand aanDe acht belangrijkste ontwikkelingen in de zorgsector lees je in het nieuwste Zorgrapport van Supply Value.

Download 'm hier
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.