Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelenDiscover the end-to-end data automation platform that breaks boundaries and helps improve spend and ROI for businesses.

Find out moreContractmanagement; de stap ná Excel. In dit Webinar on Demand gaan we in op de voordelen van contractmanagement en hoe software uw organisatie vooruit helpt. Inclusief een demo van de oplossing.

Vraag Webinar on Demand aanInteresse in het vakgebied inkoop binnen de Rijksoverheid?

Ja, ik wil graag updates ontvangenInspirerende inkoop webinars voor jou

Meer informatieDoe deze handige online quick scan! Bekijk het resultaat en ontdek snel en eenvoudig via een overzichtelijk dashboard waar uw verbeterpunten zitten!

Doe de inkoopscanDe acht belangrijkste ontwikkelingen in de zorgsector lees je in het nieuwste Zorgrapport van Supply Value.

Download 'm hierLaat je inspireren en stimuleren door jouw inkoopcollega’s. Neem snel een kijkje op de Nevi Online Community!

Meer informatieHeeft u een adviesvraag of zoekt u interim inkopers?

Neem eens een kijkje op onze websiteCTM Solution - Begeleidt je eenvoudig door alle onderdelen van een aanvraag of aanbesteding

Ik wil meer informatieQuality Control inspecteert op kwaliteit van producten uit China, Vietnam & India. Kennis op locatie, aanspreekpunt in Nederland.

Meer informatieWeten in hoeverre het Nederlandse bedrijfsleven al profiteert van purchase-to-pay automatisering?

Download dan ons trendrapport!Compleet profiel nodig van de fabriek waar u inkoopt?

Meer informatieHet tweede VALUE Magazine staat in het teken van het creëren van waarde en het verminderen van kosten. Lees 'm nu!

Dat wil ik!Inzicht in de prijzen van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account WTPOpdrachtbemiddeling voor zelfstandige professionals

Wil jij ook Next Level werken?“Simpel en snel meer overzicht, controle en inzicht in uw contracten? Onze contractmanagement software helpt u hierbij.

Meer informatieBenieuwd hoe DSM zijn wereldwijde inkoopprocessen transformeert?

Lees nu de best practicesInkooptraining volgen?

Bekijk hier ons aanbodThuis leren? Nevi biedt vele mogelijkheden

Meer informatieAlles weten over Gartner’s Magic Quadrant for Contract and Lifecycle Management?

Download nuEindcontrole voordat uw producten worden verscheept?

Meer informatieHet voorbereiden van een aanbesteding is een complex proces dat vaak tot wel 9 maanden kan duren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit sneller kan.

Lees meer over onze aanpakCentraliseer contracten, ken rechten en rollen toe en integreer met bestaande software voor proactief en efficiënt contractmanagement.

Probeer 14 dagen gratis uitHét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management.

Sluit je aan!Inzicht in alle prestaties van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account VRSSnel antwoord op een dringende vraag? Met het Nevi Kennislab heb je alle relevante & actuele inkoopkennis altijd binnen handbereik.

Ja, dat wil ik!
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang gratis E-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang het e-book 'De 6 juridische topics bij de inkoop van IT'.