Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelenContractmanagement; de stap ná Excel. In dit Webinar on Demand gaan we in op de voordelen van contractmanagement en hoe software uw organisatie vooruit helpt. Inclusief een demo van de oplossing.

Vraag Webinar on Demand aanCentraal online bestelplatform Breng de uitgaven van routineproducten onder beheer met behulp van een centraal online platform. Krijg in 30 minuten een indruk van het platform.

Laat het me zien!Wil je als inkoopafdeling: Overal actueel inzicht in alle trajecten? (capaciteit)planning bewaken? Makkelijker samenwerken? Kortom, méér grip op inkoop?

Vraag dan een demo aanDe 3 stappen die je kunt zetten van een digitaal naar een geautomatiseerd purchase to pay proces.

Meer informatieWil jij weten waarom ik vrienden vertel waarom ik de leukste werkgever heb?

Ja, ik ben nieuwsgierigInzicht in alle prestaties van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account VRSOndersteuning van uw (strategische) inkoopgroepen of tenders op grote groepen zoals bijv. flex? Kijk vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Laat uw gegevens achterOpdrachtbemiddeling voor zelfstandige professionals

Wil jij ook Next Level werken?100% grip op uw uitgaven Optimaliseer uw Source-to-Pay proces; realiseer besparingen, efficiency en compliance met minder risico’s

Lees verderWeten in hoeverre het Nederlandse bedrijfsleven al profiteert van purchase-to-pay automatisering?

Download dan ons trendrapport!Benieuwd hoe DSM zijn wereldwijde inkoopprocessen transformeert?

Lees nu de best practicesRelevante jurisprudentie van onze aanbestedingsspecialisten.

Lees hier de casus van augustusDe complexe ICT-uitdagingen van nu vragen om specialistische kennis en eigentijdse oplossingen. Het is tijd voor ICT die werkt voor de zorg!

Laten we kennismakenDoe deze handige online quick scan! Bekijk het resultaat en ontdek snel en eenvoudig via een overzichtelijk dashboard waar uw verbeterpunten zitten!

Doe de inkoopscanDe bezieling die mensen bij Significant Synergy delen is de wil en het enthousiasme om collega’s en organisaties te helpen groeien.

Ontmoet ons teamQuality Control inspecteert op kwaliteit van producten uit China, Vietnam & India. Kennis op locatie, aanspreekpunt in Nederland.

Meer informatieInzicht in de prijzen van jouw leveranciers? Test onze software gratis.

Gratis demo account WTPDe afdelingen Inkoop en Finance zijn traditioneel van elkaar gescheiden. Ontdek wat de voordelen zijn van het gebruik van afdelingsoverstijgende KPI’s.

Vertel me hier meer over!Eindcontrole voordat uw producten worden verscheept?

Meer informatieVeel organisaties hebben weinig grip op hun tail spend. Met slimme automatisering kunnen alle uitgaven onder beheer worden gebracht.

Vertel me hier meer over!Weten waar jouw organisatie staat met het optimaliseren van purchase to pay automatisering? Ontdek hoeveel efficiënter jouw P2P proces door verbetering kan worden.

Ontdek ons P2P maturity model!Er zit altijd meer in samenwerking. Met die dagelijkse mentaliteit werken we aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers.

Zin om samen te werken?Centraliseer contracten, ken rechten en rollen toe en integreer met bestaande software voor proactief en efficiënt contractmanagement.

Probeer 14 dagen gratis uitSimpel en snel meer overzicht, controle en inzicht in uw contracten? Onze contractmanagement software helpt u hierbij.

Meer informatieCompleet profiel nodig van de fabriek waar u inkoopt?

Meer informatieAls inkoper publiek krijg je te maken met EU aanbesteden. Leren hoe je zorgt voor een vlot, transparant en geborgd proces?

Ja dat wil ik lerenMercell - Begeleidt je eenvoudig door alle onderdelen van een aanvraag of aanbesteding

Ik wil meer informatieInteresse in het vakgebied inkoop binnen de Rijksoverheid?

Ja, ik wil graag updates ontvangenHeeft u een adviesvraag of zoekt u interim inkopers?

Neem eens een kijkje op onze websiteBij Significant werken we met gespecialiseerde teams op het gebied van beleidsonderzoek, organisatieadvies en inkoopdienstverlening rond alle thema's die er op dit moment maatschappelijk toe doen.

Maak kennis met de magie van synergieTeamleden gezocht met een drive om écht impact te maken.

Ja, ik wil ertoe doenTaakgericht werken als bekostigingsvariant.

Lees hier de blog
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Mis niets en ontvang een gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zo krijg je het laatste inkoopnieuws automatisch in je mailbox en ontvang je het e-book 'ICT-contracten & contract-management: tips, trucs en juridische valkuilen.'