Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Actos Groep koopt Conducto BV

Detacheerder Actos Groep (Inquest/In2Talent/Doxa HR/ Demt-Flex en Doxa Communicatie) heeft de Wageningse opleider en detacheerder Conducto BV overgenomen. Dit hebben de betrokken partijen donderdagochtend bekendgemaakt.

De overname past bij de gekozen strategie van Actos om te groeien en te focussen op content en ontwikkeling. CEO Dannis de Redelijkheid stelt dat de detacheerder met deze aankoop haar positie in de markt van inkoopprofessionals versterkt. “Samen met de labels Inquest, In2Talent en Conducto zijn we nog beter in staat om onze klanten en professionals op hoog niveau te bedienen.”

Conducto
Conducto verzorgt al 14 jaar inkoopopleidingen en is daarnaast actief in de bemiddeling van tactische en strategische inkoopprofessionals. Oprichter, en vertrekkend eigenaar, Geert Geertsema wilde het bedrijf onder brengen in een sterke organisatie met complementaire labels. Met de verkoop aan Actos wordt nu invulling gegeven aan die wens.

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres