Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

ABN AMRO participeert vanaf mei 2020 in Nevi Purchasing Managers Index (PMI)

Met ingang van mei 2020 participeert ABN AMRO in de maandelijkse Nevi inkoopmanagersindex, de Nevi PMI. Met de eerstvolgende publicatie, op 4 mei aanstaande, gaat ABN AMRO duiding geven aan de economische ontwikkelingen op basis van deze Nederlandse inkoopmanagersindex. In mei nog in samenwerking met Bart Vos, die sinds anderhalf jaar zijn visie geeft op de index. Vanaf juni draagt Vos het stokje dan volledig over aan ABN AMRO. Met deze samenwerking wordt het belang en de rol van inkoop op de strategie van bedrijven nog beter en breder onder de aandacht gebracht.

Jeroen Harink, algemeen directeur Nevi: “Ik ben blij met ABN AMRO als partner van de Nevi PMI, dé economische indicator voor de Nederlandse productiesector. Met ABN AMRO als partner, krijgt inkoop in de financiële wereld een zichtbare en prominente plek. Daarnaast pakken we samen ook maatschappelijke ontwikkelingen op zoals duurzaamheid en de circulaire economie.” 

Albert Jan Swart, Sectoreconoom Industrie bij ABN AMRO: “Als bank horen we dagelijks van onze klanten hoe belangrijk het duiden van economische ontwikkelingen is voor de strategie van bedrijven en de rol van inkoop daarin. We zijn dan ook verheugd om als partner van de Nevi PMI ondernemers maandelijks nog meer duiding aan te kunnen bieden.”

Webinar Nevi PMI
Eén van de eerste concrete uitwerkingen van de samenwerking is het gratis Webinar Nevi PMI dat op woensdag 6 mei aanstaande van 14.30 tot 15.45 uur gepland staat. Een interactief webinar waar de laatste macrotrends en ontwikkelingen van de economie worden besproken aan de hand van de Nevi inkoopmanagersindex. Meer informatie en aanmelden kan hier.

Perspectief op de toekomst
Jeroen Harink: “Meer dan ooit is duidelijk dat allianties met anderen de sleutel is naar succes. De kunst is om met de juiste partijen een zodanige samenwerking aan te gaan, dat we waarde kunnen leveren, zowel voor de maatschappij, voor organisaties als voor inkoopprofessionals. En dat doen we met vele partijen, en nu ook met ABN AMRO.”

Over Nevi
Nevi is het kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. Gevoed door visies en inzichten uit bedrijfsleven, publieke sector onderwijs en wetenschap bundelen en duiden wij alle facetten van procurement. Wij delen die diepgaande kennis: in onze vereniging van 7.000 professionals die elkaar inspireren en stimuleren. In doelgerichte opleidingen, trainingen en events voor iedereen die verder wil in ons mooie vak. En in innovatieve krachtenbundelingen met maatschappelijke en commerciële partners.
Zo brengen wij, gezamenlijk, procurement naar een hoger niveau. Nevi. Procurement in perspectief. Meer informatie: www.nevi.nl.

Over ABN AMRO
ABN AMRO heeft een duidelijke en gedurfde doelstelling: banking for better, for generations to come. Als bank hebben we een enorme impact op de economie en maatschappij; door de juiste keuzes te maken, willen we een positieve en duurzame bijdrage leveren. Onze purpose vormt het vertrekpunt bij alles wat we doen. Nu, straks én overmorgen. Bij alles wat we doen, bekijken we of het beter kan.

Met onze producten en diensten hebben we impact op de levens van miljoenen mensen. Of we nu bijdragen aan de overgang naar een circulaire of duurzame economie, of starters helpen bij de financiering van een eerste huis: we bouwen mee aan een betere toekomst. Onze purpose: banking for better, for generations to come. Meer informatie: www.abnamro.nl

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres