Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

In 3 stappen naar een goede samenwerking opdrachtgever en opdrachtnemer

Je kent de voorbeelden vast wel, uit eigen ervaring, van directe collega’s, uit de kranten: projecten die het budget overschrijden, de planning niet halen of een fiasco worden genoemd. Grip hebben op grote en complexe projecten is bijzonder lastig. De vraagstellingen vanuit opdrachtgevers worden steeds ingewikkelder en het netwerk van (onder) aannemers en stakeholders die allemaal hun invloed hebben op het project wordt steeds groter. Als het in een van de vele schakels verkeerd gaat, kan het hele project in duigen vallen.

Perceptieverschillen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer kunnen de uitkomsten van complexe samenwerkingsrelaties en projecten sterk negatief beïnvloeden. Promovendus Christian van der Krift en hoogleraar Arjan van Weele van de TU Eindhoven leggen in een whitepaper uit hoe dat komt en wat je eraan kunt doen.

Deze whitepaper kun je hier downloaden.

NEVI is premium partner van InkopersCafe.nl

Partner van Inkoperscafé:
Partner van Inkoperscafé:

Reacties

Partner van Inkoperscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres