Magnifying glass Close

2004 succesvol jaar voor Inkopers-caf?

Het jaar 2004 was voor het Inkopers-caf? erg succesvol. Het aantal pagina’s dat werd opgevraagd verdubbelde in december tot ongeveer 42.000 ten opzichte van januari dit jaar. Het totaal aantal paginabezoeken in 2004 kwam ruim boven de 350.000. Het aantal bezoekers dat deelnam aan een discussie vertienvoudigde. Het aantal berichten dat geplaatst werd steeg in 2004 naar 1350 (t.o.v. 325 in 2003). Lees verder voor meer statistieken. analyses en een blik vooruit!

Sponsors
Sinds het voorjaar kan het Inkopers-caf? rekenen op de steun van vier sponsors: PiT. Matchbank. Buildnet Webservices en TopBUYers. Mede dankzij de ondersteuning van deze organisaties kan het Inkopers-caf? opereren zoals nu het geval is. We danken onze sponsors voor hun steun het afgelopen jaar.

Bezoekers
Met een slordige 42.000 pageviews was december de drukste maand van 2004. Ten opzichte van januari dit jaar betekent dat een verdubbeling. In totaal kwamen het aantal paginabezoeken ruim boven de 350.000. Uitgebreide statistieken zijn hier te bekijken.

Praktisch alle bezoekers van de website zijn nederlands of werken in Nederland. De bezoekers vinden het Inkopers-caf? op twee wijzen (naast de directe bezoeke): http://inkoop.pagina.nl of via zoekmachine Google.

Het aantal geregistreerde bezoekers steeg in 2004 van 150 naar 650.

Website
De website is in 2004 op verschillende punten verbeterd of uitgebreid. Allereerst is de aanmeldprocedure vereenvoudigd en duidelijker vermeld op de website. Daarnaast zijn verschillende verbeteringen aangebracht zodat oude nieuwsberichten eenvoudiger terug te vinden zijn (archief op maand en onderwerp).
Nieuw op de website zijn de FAQ voor veelgestelde vragen en de agenda. Sinds enige tijd kunnen bezoekers zelf activiteiten doorgeven.

Nieuwsbrief
In juni van dit jaar zijn we gestart met het uitgeven van een nieuwsbrief. Inmiddels is het aantal abonnees op de nieuwsbrief opgelopen tot 440.

Vooruitblik
Het komende jaar zal Inkopers-caf? net als het afgelopen jaar niet stil zitten. De website zal verder uitgebreid worden met een aantal componenten. Ook zullen we een aantal cosmetische verbeteringen aanbrengen zodat de website nog eenvoudiger te ‘besurfen’ wordt. We hebben drie inkoop-specialisten gevonden die ieder het komende jaar vier columns zullen verzorgen. Daarnaast zullen we onderzoeken of het re?el is om een ‘salariskompas’ voor inkopers te introduceren.
Uiteraard kunt u iedere maand de nieuwsbrief in uw mailbox verwachten. Nog niet ingeschreven? Inschrijven kan hier.

Van de redactie
Vanzelfsprekend zijn we apetrots met de verrichtingen in 2004. In economisch barre tijden blijken sponsors ons initiatief te steunen en kunnen we blijven rekenen op de aandacht van inkopers. Zij lijken steeds meer bereid informatie met elkaar uit te wisselen. Uiteraard zullen we ook in 2005 ons best blijven doen om het beste (en enige!) neutrale inkoopplatform te maken. We hopen dat we ook dan op uw bezoeken kunnen rekenen!


Goede idee?n voor het Inkopers-caf??
Mail de redactie of vul dit formulier in.

Partner van Inkoperscafé
Partner van Inkoperscafé

Reacties

Partner van Inkoperscafé
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres